Tietosuojailmoitus

Tässä tietosuojailmoituksessa (”tietosuojailmoitus”) kerromme, miten keräämme ja käytämme henkilötietojasi, joita saamme, kun käytät palveluitamme, kun vierailet verkkosivustoillamme tai käytät niitä tai mobiilisovelluksiamme tai kun muutoin asioit kanssamme Euroopan talousalueella (”ETA”). Kerromme myös, miten jaamme tietojasi ja mitä teemme niiden suojaamiseksi.

1. Tietoa meistä ja tietosuojailmoituksen soveltamisesta

Tämä tietosuojailmoitus koskee Euronet Payment Services (”RIA”, ”me”), joka on Euronet Worldwide, Inc:n (”Euronet”) tytäryhtiö. Lisätietoja Euronetistä ja Euronet-konsernin maailmanlaajuiseen verkostoon (”Euronet-konserni”) kuuluvista yrityksistä on saatavilla osoitteesta http://www.euronetworldwide.com.

Olemme sitoutuneet suojaamaan henkilötietojesi yksityisyyttä ja turvallisuutta (alla olevan kohdan 2 mukaisesti). Tässä tietosuojailmoituksessa kuvataan, miten keräämme ja käytämme henkilötietoja sovellettavan lainsäädännön ja eettisten periaatteidemme mukaisesti.

Ria Lithuania UAB, toimii ”rekisterinpitäjänä” henkilötiedoille, jotka se saa henkilökohtaisesti toimitettuina, sähköpostitse, puhelimitse, postitse tai seuraavan verkkosivuston kautta: www.riamoneytransfer.com (”verkkosivusto”). Tämä tarkoittaa, että RIA päättää, miten se säilyttää ja käyttää sinua koskevia henkilötietoja.

Euronet-konsernin tietosuojavastaavaan voi ottaa yhteyden seuraavasti:

Sähköpostit se: dpo@euronetworldwide.com
Postitse:

Ria Lithuania UAB

Upės g. 23,
Vilnius,
LT-08128,
Vilnius

Käyttämällä tai selaamalla verkkosivustoa tai mitä tahansa tarjoamaamme tuotetta tai palvelua (yhdessä ”palvelut”) vahvistat, että olet lukenut ja ymmärtänyt tämän tietosuojailmoituksen ja sitoudut noudattamaan sitä. Älä anna meille mitään tietojasi, jos et hyväksy tämän tietosuojailmoituksen ehtoja.

Kehotamme sinua tarkistamaan verkkosivustolta säännöllisesti, onko tietosuojailmoitusta päivitetty. Julkaisemme päivitetyn version verkkosivustolla, ja jatkamalla asioimista kanssamme hyväksyt tämän tietosuojailmoituksen sellaisena kuin sitä kulloinkin sovelletaan.

2. Tietosuojaperiaatteet

”Henkilötiedot” tarkoittavat mitä tahansa tietoja, joiden perusteella voimme suoraan tai välillisesti tunnistaa sinut tai suorittamasi tapahtuman edunsaajan. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi nimi, sähköpostiosoite, postiosoite, puhelinnumero, mikä tahansa tunnistenumero tai yksi tai useampi tekijä, joka kuvaa sinun tai edunsaajasi fyysistä, fysiologista, henkistä, taloudellista, kulttuurista tai sosiaalista identiteettiä.

Olemme sitoutuneet noudattamaan sovellettavaa tietosuojalainsäädäntöä ja varmistamme seuraavat seikat:

  • Henkilötietoja käytetään laillisesti, oikeudenmukaisesti ja läpinäkyvästi.
  • Henkilötietoja kerätään vain päteviin tarkoituksiin, jotka olemme selittäneet sinulle selkeästi. Henkilötietoja ei käytetä millään tavalla noiden tarkoitusten vastaisesti.
  • Henkilötiedot liittyvät olennaisesti sinulle kuvattuihin tarkoituksiin ja rajoittuvat niihin.
  • Henkilötiedot ovat täsmällisiä ja ajantasaisia.
  • Henkilötietoja säilytetään vain niin pitkään kuin se on tarpeen niitä tarkoituksia varten, joista olemme sinulle kertoneet.
  • Henkilötietoja säilytetään turvallisesti.

3. Mitä henkilötietoja keräämme ja miten keräämme niitä?

Henkilötiedot, jotka annat meille. Voimme kerätä henkilötietojasi antaessasi niitä meille, kun esimerkiksi ilmoitat haluavasi käyttää palveluitamme, kun rekisteröidyt asiakkaaksemme, kun täytät verkkolomakkeita, kun keskustelet kanssamme puhelimitse tai henkilökohtaisesti, kun kirjoitat meille tai kun käyt verkkosivustolla sekä tietyissä tässä tietosuojailmoituksessa kuvatuissa tilanteissa, kun olet antanut tietojasi jollekin RIA-tuotemerkkiin kuuluvalle tai riafinancial.com-sivuston kautta toimivalle yritykselle (kukin niistä ”RIA-yritys” ja yhdessä ”RIA-yritykset”). Lisäksi keräämme tietoja sivuston kautta suorittamistasi tapahtumista ja niiden toteutumisesta.

Keräämiemme henkilötietojen tyypit riippuvat siitä, mitä tuotteita tai palveluita olet pyytänyt meiltä. Kaikki kerätyt henkilötiedot ovat välttämättömiä, jotta voimme toimia sopimuksen mukaisesti, ja ilman näitä tietoja emme ehkä voi tarjota haluttuja palveluita.

Voimme kerätä ja käsitellä seuraavia henkilötietoja:

  • Henkilötiedot, kuten tiedot, joista sinut ja/tai suorittamasi tapahtuman edunsaaja voidaan tunnistaa. Tällaisia tietoja voivat olla esimerkiksi nimi, puhuttelu- tai virkanimike, asuinpaikan ja/tai yrityksen osoite, sähköpostiosoite, puhelin- ja/tai faksinumero ja muut yhteystiedot, syntymäaika, sukupuoli, kuvat, allekirjoitus, passin/viisumin tiedot
  • Taloudelliset tiedot, kuten sinun ja edunsaajasi maksu- ja pankkitilitiedot, joita tarvitaan rahansiirtojen tekemistä varten, ja/tai
  • Muut tiedot, joita lainvalvontaviranomaiset pyytävät tai joita vaatimustenmukaisuusmenettelymme edellyttävät rahanpesun, terrorismin rahoituksen ja rikollisen toiminnan estämiseksi. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi suhde tapahtuman edunsaajaan, tapahtuman tarkoitus ja todisteet varoista.

Evästeet ja vastaavat tekniikat.Kun käytät verkkosivustoamme tai mobiilisovelluksiamme, keräämme tietoja evästeiden ja vastaavien tekniikoiden avulla. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi käyttäjien IP-osoitteet, käyttäytymistä koskevat tiedot, selaimen tyyppi ja versio, aikavyöhykeasetus, näytön tarkkuuden asetukset, selainlaajennusten tyypit ja versiot, käyttöjärjestelmä ja alusta. Voimme käyttää näitä tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Seuraamaan verkkosivustomme ja palveluidemme käyttöä, kuten käyntien lukumäärää, keskimääräistä sivustolla vietettyä aikaa, tarkasteltuja sivuja, sivujen käyttötapoja (kuten vieritystä, klikkauksia ja hiiren osoittimen liikkeitä), sekä parantamaan tarjoamaamme sisältöä
  • Verkkosivuston hallinnointiin ja sisäisiin toimintoihin, kuten vianetsintään, tietojen analysointiin, testaukseen, tutkimukseen sekä tilastollisiin ja kyselytarkoituksiin
  • Osana pyrkimyksiämme pitää verkkosivusto turvallisena.

Koska evästeet ovat keskeisiä verkkosivustomme toimintojen ja käytettävyyden mahdollistamisen sekä parantamisen kannalta, niiden käytöstä poistaminen saattaa estää sivuston joidenkin osien käytön. Se tarkoittaa myös, että jotkin verkkosivustomme ominaisuudet eivät toimi, jos evästeitä ei sallita.

Lisätietoja on evästekäytännössämme.

4. Miten käytämme henkilötietojasi?

Käytämme henkilötietoja ja muita meille antamiasi tietoja vain seuraaviin tarkoituksiin sovellettavan lainsäädännön mukaisesti:

  • Kun se on välttämätöntä kanssasi tehdyn sopimuksen täyttämiseksi: Käytämme tarvittaessa tietojasi, jotta voimme täyttää kanssasi tehdyssä sopimuksessa määritellyt velvoitteemme, toteuttaa pyytämäsi tapahtumat ja muut toiminnot, käsitellä kyselysi tai pyyntösi ja vastata niihin ja ottaa sinuun tarvittaessa yhteyden kanssasi tehdyn sopimuksen täyttämiseen liittyvissä asioissa. Jos esimerkiksi teet sopimuksen rahalähetyspalveluistamme, tietosi on luovutettava maksupalvelun tarjoajalle, joka maksaa varat nimeämällesi edunsaajalle rahalähetyksen kohdemaassa. Tiedot voidaan myös antaa toimipisteillemme ja/tai edustajillemme vaatimukset täyttävän maksumääräyksen hyvityksen maksamiseksi sekä Euronet-konserniin kuuluville yrityksille palveluiden tarjoamiseksi tavanomaisten aukioloaikojen ulkopuolella. Tietoja voidaan käyttää myös, jos meidän on otettava sinuun yhteys sopimukseen liittyvissä asioissa.
  • Kun se on välttämätöntä lakisääteisten tai sääntömääräisten velvoitteiden täyttämiseksi: Voimme käyttää tietojasi, jotta voimme noudattaa liiketoimintaamme koskevia lakisääteisiä vaatimuksia ja/tai sääntöjä. Kun esimerkiksi teet kanssamme sopimuksen rahalähetyspalveluista, meidän on noudatettava asianmukaista huolellisuutta ja tehtävä tietyt lakisääteiset ja/tai arvioituun riskiin suhteutetut tarkistukset. Siksi meidän on ehkä annettava tietojasi oikeus- ja/tai sääntelyviranomaisille, ja/tai saatamme pyytää sinulta lisätietoja, joita tarvitsemme riskien arviointiin ja/tai vaatimustenmukaisuusvelvoitteidemme täyttämiseen.
  • Kun olet antanut suostumuksesi: Jos olet antanut suostumuksesi etkä ole peruuttanut sitä, voimme lähettää sinulle markkinointiviestejä, jotka koskevat palveluitamme tai RIA-yritysten palveluita ja tuotteita (lisätietoja on alla kohdassa 10. Suoramarkkinointi).
  • Kun se on välttämätöntä RIA:n oikeutettujen etujen kannalta: Voimme käyttää henkilötietojasi, kun käytät verkkosivustojamme tai mobiilisovelluksiamme, jotta voimme analysoida ja parantaa tuotteitamme, toimipaikkojamme, palveluitamme, toimintojamme ja asiakaskokemustasi ja jotta voimme arvioida markkinointi-investointiemme tuottoa ja käyttäjien tyytyväisyyttä tuotemerkkiin sekä siten parantaa kokemustasi. Voimme käyttää yhdistelmätietoja eri tarkoituksiin, kuten käyttäjien käyttäytymisen ja ominaisuuksien analysointiin, jotta voimme arvioida kiinnostusta palveluidemme eri osiin ja alueisiin sekä niiden käyttöä. Lisäksi voimme käyttää henkilötietojasi tarjotaksemme asiakaspalvelua ja varmistaaksemme teknologiamme, järjestelmiemme ja palveluidemme turvallisuuden ja eheyden.

Jos tulevaisuudessa käytämme henkilötietojasi oikeutettujen etujemme saavuttamiseksi, pyrimme sovittamaan etumme sinun etujesi mukaisiksi niin, että tietojasi käytetään kaikissa tilanteissa vain suostumuksesi mukaan tai asianmukaisen lainsäädännön sallimilla tavoilla.

Joissakin tilanteissa saatamme anonymisoida henkilötietosi, jolloin niitä ei enää voida yhdistää sinuun. Tällöin voimme käyttää näitä tietoja ilmoittamatta siitä erikseen sinulle.

5. Luovutetaanko kerättyjä tietoja kolmansille osapuolille?

RIA-yritykset

Voimme luovuttaa henkilötietojasi muille RIA-yrityksille, jotta voimme tarjota sinulle pyytämiäsi palveluita esimerkiksi tavanomaisten aukioloaikojen ulkopuolella, jos olet pyytänyt meitä tekemään niin, ja kun olet antanut RIA-yrityksille suostumuksesi suoramarkkinointiin etkä ole peruuttanut sitä.

Euronet-konserni

RIA voi luovuttaa henkilötietojasi Euronetille ja Euronet-konsernin tytäryhtiöille (joista jotkut sijaitsevat ETA:n ulkopuolella – lisätietoja on tämän kohdan 5 lopussa) niihin tarkoituksiin tai niiden tarkoitusten mahdollistamiseksi tai helpottamiseksi, jotka on määritelty tämän tietosuojailmoituksen kohdassa 4. Tähän voi kuulua myös henkilötietojesi luovuttaminen Euronet-konsernille lakisääteisten tai sääntömääräisten velvoitteiden täyttämiseksi.

Ulkopuoliset palveluntarjoajat

Voimme luovuttaa henkilötietojasi seuraaville ulkopuolisille palveluntarjoajille voidaksemme hallinnoida, mahdollistaa tai helpottaa palveluiden tiettyjä osatekijöitä (mukaan lukien palvelintemme ylläpito sekä tilausten käsittely ja toteutus):

  • Vaatimustenmukaisuuden todentamisesta vastaavat palveluntarjoajat
  • Rahoituspalvelujen tarjoajat, kuten pankit
  • Luotonvalvonta- tai perintätoimistot

Sovellamme ulkopuolisiin palveluntarjoajiin erityisiä varotoimenpiteitä ja vaadimme niitä suojaamaan henkilötietosi. Voit pyytää kopiota asiaankuuluvista varotoimenpiteistä ottamalla yhteyden Euronet-konsernin tietosuojavastaavaan yllä olevan kohdan 1 mukaisesti.

Yritysprosessit

Voimme siirtää henkilötietosi kolmannelle osapuolelle myynnin, yritysoston, fuusion tai yrityssaneerauksen seurauksena, kun se koskee Euronetiä, Euronet-konserniin kuuluvia yrityksiä tai niiden omaisuutta. Tällaisissa tilanteissa varmistamme tarvittavin, kohtuullisin toimenpitein, että tietosi ovat asianmukaisesti suojattuja.

Laki ja sääntely

Voimme myös paljastaa henkilötietojasi erityistapauksissa, jos lainvalvontaviranomaiset, lainsäädäntö, tuomioistuimen päätös tai jokin muu valtion viranomainen sitä vaativat tai jos vilpittömästi uskomme, että näiden tietojen paljastaminen on muuten välttämätöntä tai suositeltavaa, kuten silloin jos on tarpeen tunnistaa joku, ottaa yhteys johonkuhun tai nostaa kanne jotakuta vastaan, joka saattaa tehdä vahinkoa – tai aiheuttaa haittaa – RIA:n oikeuksille tai omaisuudelle, palveluille, toiselle käyttäjälle tai kenelle tahansa muulle, jota tällaiset toimet (esimerkiksi identiteettivarkaus tai petos) voivat vahingoittaa.

6. Miten kauan henkilötietoja säilytetään?

Henkilötietoja käytetään eri tarkoituksiin ja niihin sovelletaan erilaisia standardeja ja sääntöjä. Henkilötietoja säilytetään yleensä niin kauan kuin on välttämätöntä, jotta voimme tarjota sinulle pyytämiäsi palveluita, noudattaa sovellettavia lakisääteisiä, kirjanpitoon tai raportointiin liittyviä vaatimuksia ja varmistaa, että sinulla on kohtuullinen mahdollisuus tarkastella henkilötietojasi.

Jotta voimme määrittää henkilötietojen asianmukaisen säilytysajan, otamme huomioon henkilötietojen määrän, luonteen ja arkaluonteisuuden, henkilötietojen luvattomasta käytöstä tai paljastumisesta aiheutuvan mahdollisen haitan, tarkoitukset, joita varten käsittelemme henkilötietoja, ja sen, voimmeko täyttää nuo tarkoitukset muilla tavoilla, sekä sovellettavat lakisääteiset vaatimukset. Esimerkiksi:

  • Lakisääteiset ja sääntömääräiset vaatimukset. RIA säilyttää henkilötietoja ja liiketapahtumatietoja sen ajan, joka vaaditaan kaikkien säilytys- ja raportointivelvoitteiden täyttämiseksi sovellettavien lakien, kuten esimerkiksi kauppa- ja verolakien sekä rahanpesun torjuntaan liittyvien lakien ja asetusten, mukaisesti. Tämä säilytysaika on yleensä vähintään viisi vuotta alkaen tapahtuman päivämäärästä tai siitä päivästä, jolloin liikesuhteemme sinuun päättyy.
  • Asiakaspalvelu (asiakassuhteen hallinta, valitusten käsittely jne.). RIA voi käsitellä ja säilyttää henkilötietojasi niin kauan kuin liikesuhteemme sinuun jatkuu. Kun liikesuhde on päättynyt (esimerkiksi kun palvelut on toimitettu ja maksettu tai kun olet käyttänyt oikeuttasi irtisanoa sopimus), me poistamme tai anonymisoimme henkilötietosi noudattamalla kuitenkin sovellettavan lainsäädännön määräämiä säilytysvaatimuksia.
  • Markkinointi. Voimme säilyttää henkilötietoja, jotka on annettu meille markkinointitarkoituksia varten, kunnes peruutat suostumuksesi tai kunnes RIA havaitsee kyseisten tietojen olevan virheellisiä.

Voit pyytää kopiota säilytyskäytännöstämme Euronet-konsernin tietosuojavastaavalta.

7. Tallennetaanko meille lähettämäsi viestit?

Kyllä. Jos lähetät meille viestejä esimerkiksi sähköpostitse tai faksilla, voimme säilyttää kyseiset tiedot tilisi tietojen kanssa. Voimme säilyttää myös asiakaspalvelua koskevan kirjeenvaihdon ja muun kirjeenvaihdon, joka liittyy sinuun, meihin ja mihin tahansa Euronet-konsernin yritykseen, yhteistyökumppaneihimme ja toimittajiimme. Säilytämme nämä tiedot säilytyskäytäntömme mukaisesti.

8. Tietoturva

Olemme sitoutuneet pitämään henkilötietosi turvassa, ja suojaamme hallussamme olevia tietoja katoamiselta, väärinkäytöltä ja muutoksilta erityisin toimenpitein.

Suojaamme järjestelmiämme asiattomien henkilöiden tunkeutumisilta käyttämällä nykyaikaisia ja turvallisia tekniikoita, ja päivitämme turvatoimemme säännöllisesti entistä parempien menetelmien tullessa saataville.

Meidän ja yhteistyökumppaniemme datakeskuksissa käytetään huipputeknisiä fyysisiä turvajärjestelmiä, joilla estetään luvaton pääsy tiloihin. Lisäksi kaikki henkilötiedot tallennetaan turvalliseen paikkaan, joka on suojattu palomuureilla ja muilla edistyksellisillä turvajärjestelmillä ja johon pääsee rajoitetusti (vain tarvittaessa) järjestelmänvalvojan oikeuksin.

Kaikkia RIA-työntekijöitä, joilla on pääsy henkilötietoihin tai jotka käsittelevät henkilötietoja, velvoitetaan sopimuksen nojalla kunnioittamaan tietojesi luottamuksellisuutta ja toimimaan tietosuojastandardiemme mukaisesti.

Huomaa, että mitkään turvatoimet eivät ole täydellisiä tai ehdottoman luotettavia. Vaikka suojaammekin yksityisyytesi alan vakiokäytännöillä, emme voi taata (emmekä takaa) henkilötietojen ehdotonta turvallisuutta.

9. Koskeeko tämä tietosuojailmoitus muita verkkosivustoja?

Ei. Verkkosivustollamme voi olla linkkejä muille sivustoille. Jos klikkaat kolmannen osapuolen mainospalkkia tai tiettyjä muita linkkejä, sinut ohjataan kyseisten kolmansien osapuolten verkkosivustoille.

Me emme vastaa muiden verkkosivustojen tai palveluiden tietosuojakäytännöistä. Varmista, että luet ja ymmärrät kaikki sovellettavat kolmansien osapuolten tietosuojakäytännöt, ja esitä mahdolliset kysymykset tai huolenaiheet asianomaisille kolmannen osapuolen järjestelmänvalvojille tai verkkovastaaville ennen kuin luovutat mitään henkilötietoja.

10. Suoramarkkinointi

Suostumuksellasi RIA tai RIA-yritys voi joskus ottaa sinuun yhteyden (sähköpostitse, tekstiviestillä, kirjeitse tai puhelimitse) tarjotakseen kohdennettua markkinointia palveluistamme tai jonkin toisen RIA-yrityksen tai Euronet-konserniin kuuluvan yrityksen palveluista. Tällaisia markkinointiviestejä lähetetään sinulle vain, jos olet antanut siihen suostumuksesi (kun rekisteröidyit palveluihimme tai jossakin muussa yhteydessä) etkä ole peruuttanut sitä tai jos tällaisten viestien lähettämiseen on jokin muu perusteltu syy.

Kaikki meiltä saamasi markkinointisähköpostit sisältävät tarkat ohjeet tilauksen peruuttamiseen, ja voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Lisäksi voit kieltäytyä markkinointiviesteistä ottamalla meihin yhteyden tämän tietosuojailmoituksen kohdan 13 mukaisesti.

Vastustamme kolmansien osapuolten roskapostitustoimintaa emmekä itse osallistu siihen. Emme myöskään luovuta asiakastietoja kolmansille osapuolille emmekä anna niille lupaa asiakastietojen käyttöön tällaisia tarkoituksia varten.

11. Mitkä ovat tietosuojaoikeuteni?

Kun olet vahvistanut henkilöllisyytesi, voit pyytää saada tarkastella henkilötietojasi sekä päivittää ja korjata niitä. Voit myös käyttää kaikkia muita oikeuksiasi, jotka sinulla on sovellettavien tietosuojalakien nojalla. Käytä tämän tietosuojailmoituksen kohdassa 13 olevia yhteystietoja.

”Rekisteröidyillä” on seuraavat oikeudet:

  • Oikeus pyytää tarkasteltavakseen hallussamme olevia henkilötietojaan sekä niihin liittyviä tietoja, kuten henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset, vastaanottajat tai vastaanottajaryhmät, joille henkilötietoja on luovutettu, mikäli mahdollista, aika, jonka henkilötietoja säilytetään, henkilötietojen lähde ja mahdollinen automatisoitu päätöksenteko
  • Oikeus saada hallussamme olevat mahdolliset virheelliset henkilötiedot korjatuksi ilman aiheetonta viivytystä
  • Oikeus pyytää hallussamme olevien henkilötietojensa poistamista, mikäli me, jokin RIA-yritys tai Euronet-konserni emme tarvitse henkilötietoja voidaksemme täyttää sovellettavan lainsäädännön mukaiset velvoitteemme tai voidaksemme laatia tai esittää oikeusvaateen tai puolustaa sitä
  • Oikeus tietyissä olosuhteissa estää tai rajoittaa henkilötietojensa käsittelyä, paitsi jos käsittely on tarpeen oikeusvaateiden laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi
  • Oikeus tietyissä olosuhteissa pyytää henkilötietojen siirtoa suoraan kolmannelle osapuolelle, jos se on teknisesti mahdollista.

Jos epäilet, että RIA ei ole täyttänyt tämän tietosuojailmoituksen tai sovellettavan lainsäädännön mukaisia velvoitteitaan, sinulla on lisäksi oikeus tehdä valitus asianomaiselle tietosuojaviranomaiselle tai oikeusteitse. Vaikka sitä ei vaaditakaan, kannustamme sinua kertomaan meille mahdollisista valituksen aiheistasi, jolloin vastaamme sinulle valitusmenettelymme mukaisesti (lisätietoja on tämän tietosuojailmoituksen kohdassa 12).

12. Tietosuojaan liittyvä valitusmenettely

Jos epäilet, että emme ole täyttäneet tämän tietosuojailmoituksen tai sovellettavan lainsäädännön mukaisia velvoitteitamme, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle tai oikeusteitse.

Vaikka sitä ei vaaditakaan, kannustamme sinua kertomaan meille mahdollisista tietosuojaan liittyvistä valituksen aiheistasi, jolloin vastaamme sinulle valitusmenettelymme mukaisesti (katso yhteystiedot alta).

Tietosuojaan liittyvät valitukset tai huolenaiheet voi esittää tietosuojatiimillemme:

Sähköpostit se:dataprotection@riafinancial.com
Postitse:

Ria Lithuania UAB

Upės g. 23,
Vilnius,
LT-08128,
Vilnius

Euronetin työntekijöiden on välitettävä tietosuojaan liittyvät valitukset tai huolenaiheet tietosuojatiimillemme.

RIA pyrkii lähettämään vastaanottoilmoituksen kymmenen päivän kuluessa valituksen/huolenaiheen vastaanottamisesta.

RIA suorittaa tutkinnan sovellettavan lainsäädännön mukaisesti ja pyrkii vastaamaan valitukseen/huolenaiheeseen 28 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta.

Jos valituksen/huolenaiheen tutkintaan tarvitaan lisäaikaa, RIA kirjoittaa sinulle 28 päivän kuluessa valituksen/huolenaiheen vastaanottamisesta ja tiedottaa tutkinnan aikataulusta. Valitusmenettelyn loppuunsaattamiseen tarvittava lisäaika voi olla enintään kaksi kuukautta.

Jos valitus hylätään, RIA antaa sinulle kirjallisen selvityksen hylkäämisen syistä.

Jos valituksen/huolenaiheen katsotaan olevan aiheellinen, RIA pyrkii kohtuullisin toimenpitein korjaamaan tilanteen kohtuullisen tyydyttävällä tavalla.

Jos et ole tyytyväinen vastaukseen/lopputulokseen tai valituksen käsittelytapaan, sinulla on oikeus esittää vaatimus asianmukaiselle tietosuojaviranomaiselle tai toimivaltaiselle tuomioistuimelle.

Jos sinulla on muita kuin tietosuojaan liittyviä valituksia tai huolenaiheita, jotka koskevat palveluitamme, ota yhteys asiakaspalveluumme.

13. Yhteydenotot

Jos sinulla on tätä tietosuojailmoitusta tai RIA:n tietokäytäntöjä koskevia kysymyksiä tai huolenaiheita, ota yhteys tietosuojatiimiimme:

Sähköpostit se:dataprotection@riafinancial.com
Postitse:

Ria Lithuania UAB

Upės g. 23,
Vilnius,
LT-08128,
Vilnius

Mahdolliset valitukset käsitellään tämän tietosuojailmoituksen kohdassa 12 esitetyn valitusmenettelyn mukaisesti.